Donanım, Oyun

XBOX Controller Devam

07.04.2013

Bak bu güzel haber hacıt :

Microsoft'un beklenen yeni Xbox'ında pek çok şey değişecek. Ama en önemli parça aynı kalabilir! 

Yeni konsollar için geri sayım sürüyor. Peki, bu konsollar ne kadar "yeni" olacaklar? Merak edilen bu soruya ilk cevap Sony'den, Şubat ayında gelmişti. Yeni ve farklı özelliklere sahip olacak olan yeni PS4'ün gamepad'i şimdiden ne tarzda değişimler olacağının en büyük işaretçilerinden. 

Uzun süredir konu hakkında sesini çıkarmayan Microsoft ise, öyle görünüyor ki kendi gamepad tasarımını değiştirmeyecek. Aslında yeni Xbox üzerinde bulunacak Kinect hareket algılayıcı için yapılacak yenilemeler düşününce, bu haber çok da sürpriz sayılmamalı. Yine de yapılan son açıklama, gamepad üzerinde hiçbir değişiklik yapılmayacağı anlamına da gelmiyor. Tasarımı aynı kalacak belki ama eklenecek olan üçüncü bir alıcı ile ışığın çok az olduğu alanlarda bile harika bir algılama yeteneği ile karşımıza çıkacak. 

Oyun kolu haricinde değişeceği kuvvetle muhtemel olan özelliklerin başındaysa USB 2.0 girişinin USB 3.0 ile değişmesi yer alıyor. Daha önce bulunan 640 X 480'lik kamera kendisini 1080p ile değiştirirken, derinlik çözünürlüğü de 320 X 240'dan 512 X 424'e yükseltilecek.

Walla adamlar bence süper bir controller yapmışlar zaten bunun üzerine fazla kurcalamaya hiç gerek yok doğru yapmışlar. XBOX 720 alacak gibi duruyorum ya hadi bakalım hayırlısı.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz