Donanım

Kingston’dan 1 TB USB Bellek

09.01.2013

Adamlar aşmış hacı :) Yazı aslında reklam yazısı gibi olmuş ama hakediyor da bir yandan :

Bellek devi, sabit diskleri kıskandıracak boyuttaki yeni USB 3.0 belleğini resmen tanıttı!

Kingston Technology Company'nin flash bellek alanında uzmanlaşmış şirketi Kingston Digital, Inc., DataTraveler HyperX Predator 3.0 USB flash bellek sürücüsünü duyurdu.
 
DataTraveler HyperX Predator 3.0, 1 TB'a kadar verdiği destekle dünyanın en geniş kapasiteli flash belleği olarak içinde bulunduğumuz çeyrek dönemden hemen sonra pazardaki yerini alacak. Bu bellek şu anda 512 GBkapasiteyle tüketiciye ulaşıyor. Kingston flash bellek ailesinin en hızlı üyesi olan DT HyperX Predator 3. saniyede 240 MB'lık veri okuma ve 160 MB'lık veri yazma hızıyla tüm rekorları kırıyor.
 
Kingston'ın bu yeni flash belleği üstün özelliklerinin yanı sıra SuperSpeed USB 3.0 sertifikasıyla da dikkat çekiyor. Kingston'ın flash bellekten sorumlu müdürü Andrew Ewing, "Yeni DataTraveler HyperX Predator 3.0 taşınabilir flash belleğimiz, kullanıcılarımızın kendi dijital dünyalarının neredeyse tamamını yedeklemeye fırsat veriyor" diyerek sözlerine şöyle devam ediyor: "Yeni belleğimizin geniş kapasitesi ve müthiş USB 3.0 veri aktarım hızı; kullanıcılarımıza zamandan tasarruf etme olanağı verirken, aynı zamanda onların, sabit disk üzerindeki hacimli HD filmler ve uygulamalara erişme, onları aktarma ve düzenleme gibi gereksinimlerinde herhangi bir performans kaybı yaşamalarının da önüne geçiyor."

USB 3.0 yuvasına sahip PC'ler için tasarlandı

Yeni nesil USB 3.0 özellikleriyle uyumlu olan DataTraveler HyperX Predator 3.0, USB 3.0 yuvasına sahip en yeni PC'ler için optimize edilmiş. Büyük hacimli video ve grafik dosyalarıyla çalışan kullanıcıların yanı sıra seyahate çıktıklarında bile yanlarında kendi oyun arşivlerini taşıyanoyunseverler, bu bellek sürücüsünün kapasite ve hızından büyük bir keyif alacak.
 
Yeni bellek, süper kaliteli, şoklara dirençli ve üstün tasarıma sahip çinko metal alaşım gövdesiyle dikkat çekiyor. DataTraveler HyperX Predator 3.0 ayrıca özel Kingston anahtarlığı ve kılıf zinciriyle şık bir kullanım sunuyor. Ürün, etkili veri aktarım hızına sahip USB 2.0 ile geriye doğru uyumluluğu sayesinde sadece bu yuvalara sahip sistemlerde de rahatlıkla kullanılabiliyor.
 
Sürücü, beş yıllık garantisi, ücretsiz teknik desteği ve Kingston güvenilirliği ile raflardaki yerini alıyor.

Kingston HyperX Predator 3.0 özellikleri ve standartları:

• En yüksek kapasiteler: yasal verilerden oluşan tüm dijital dünyanızı artık bir USB sürücü üzerinde saklayabilirsiniz

• Yüksek performans: zengin medya içeriklerinizi aktarırken aynı anda farklı transfer hızlarından faydalanarak zamandan tasarruf edin

• 8 kanallı mimari: bazı uygulamaları disk yerine taşınabilir bellek üzerinden kullanmanın avantajını yaşayın

• Çinko alaşımlı gövde: usta işi gövde tasarımı ve dayanıklı veri saklama ortamı

• HyperX kılıf zinciri: taşınabilir veri saklama ortamı için şık kıvrımlara sahip seçkin aksesuar

• Garantili: güven sunan beş yıl garanti ve ücretsiz teknik destek

• Hızlar USB 3.0: 240 MB/s okuma ve 160 MB/s yazma

• USB 2.0: 30 MB/s okuma ve 30MB/s yazma

• Geriye doğru uyumluluk USB 2.0

• Kapasiteler: 512 GB, 1 TB (ilk çeyrekten sonra)

• Boyutlar: anahtarlık olmadan: 2.8346" x 1.0606" x 0.8268" (72 mm x 26.94 mm x 21 mm), anahtarlıkla: 3.4854" x 1.0606" x 0.8268" (88.53 mm x 26.94 mm x 21 mm)

• İşletim Isısı: 32° F -140° F (0° C -  60° C)

• Veri Saklama Ortam Isısı: -4° F - 185° F (-20° C - 85° C)

• USB 3.03: en son USB standartlarını sağlamanın yanı sıra USB 2.0 ile geriye uyumluluğu vardır.

Bunun içine atacan işletim sistemini de yanında taşıyacan ne varsa mis :) Fiyatları uygun olursa alabilirim walla bir dene. Hazır evdeki laptop ve desktop'da usb 3.0 desteği de var oooh :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz