Oyun

GTA V’i Beklemece

01.11.2012

Habere geçek :

Bundan iki gün önce sızan Rockstar Games'in efsane yapımı Grand Theft Auto V ile ilgili afişlerin ardından, yapımcı firma ağzındaki baklayı daha fazla tutamadı ve oyunun çıkış tarihini resmen duyurdu...
 
Rockstar Games'den yapılan açıklamaya göre GTA V, 2013'ün bahar döneminde karşımıza çıkacak. Kendi resmi sitesinden gelen haberde, oyunun Xbox 360 ve PlayStation 3 platformları için hazırlanacağı dile getirildi. "Rockstar North tarafından geliştirilen GTA V, günümüzde bulunan Güney Kaliforniya'nın oyun için yeniden şekillendirilmiş haritası üzerinde geçecek. Los Santos isimli bölgeden, sonu gelmez dağlara, oradan da dipsiz okyanuslara kadar yarattığımız dünya, daha önce görülmemiş devasa haritalardan bir tanesine sahip olacak." şeklinde yapılan açıklamanın ardındansa 5 Kasım tarihi ile GTA V ön siparişlerinin açılacağı bilgisi geldi.
 
Kasım ayı içerisinde GTA V hakkında daha çok bilgi yayınlayacağını dile getiren Rockstar Games, bakalım bu sefer oyun camiasını ne şekilde bir yola sürükleyecek.

GTA IV'ü doyasıya oynamış biri olarak GTA V'i de yerim seni de yerim okuyucu :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz