Sinema

Marvel’dan Yeni Filmler

16.07.2012

Adamlar coştu bir kere :)

12-15 Temmuz tarihleri arasında San Diego'da gerçekleştirilen Comic-Conetkinliği birbirinden güzel haberlere vesile oldu. Bunlardan biri de, hatta üçü diyebiliriz Marvel standından geldi. Marvel, geçtiğimiz sene The Avengers kadrosuyla birlikte çıkmış ve tüm dikkatleri üzerine çekmişti.

Bu sene de Marvel, etkinliğin son gününde yine bombasını patlatarakCaptain America 2 ve Thor 2 filmleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Daha önceden bu iki filmin de ikincisinin çekileceğini belirtmişti, bu sebeple de sonlarına 2 rakamı ekleniyordu. Ancak Marvel, yaptığı açıklamayla filmlerin orijinal isimlerini açıkladı.

Thor 2, artık yeni adıyla Thor: The Dark World oldu. Yeni film gelecek sene gösterime girecek. Amerika için tam vizyon tarihi 8 Kasım 2013. Aynı tarihte, ya da en geç 1-2 hafta içerisinde ülkemizde de vizyoan gireceğini tahmin ediyoruz.

Captain America 2 ise artık Captain America: The Winter Soldier adıyla anılacak. Seriye devam edecek olan film Amerika'da 4 Nisan 2014tarihinde vizyona girecek. Yani bu film için yaklaşık olarak 2 sene beklememiz gerecek. Tıpkı Thor'da olduğu gibi yine aynı dönemlerde vizyona gireceğini düşünüyoruz.

Marvel'ın bir diğer sürprizi ise Guardians of the Galaxy filmi oldu. Yine çizgi romandan uyarlanacak olan yeni filmin vizyon tarihi de 2014. Görünüşe gre 2014 yılı yine süperkahramanlarla dolu bir  yıl olacak. Tam vizyon tarihi ise 1 Ağustos 2014. Aynı şekilde Ant-Man filmi de açıklanan yeni filmler arasında yer alıyor.

Bu arada Marvel, yapımı bilinen filmlerin de üzerinden geçti. Şu sıralar çekimleri devam eden Iron Man 3 filminin 3 Mayıs 2013'te vizyona gireceği açıklandı. The Avengers 2 filminin de hazırlıklarına başlandığı belirtildi fakat henüz bir tarih verilmedi. Tahminimize göre 2014 yılı The Avenger 2'nin geleceği yıl olabilir.

Güzel olaylar tabi bunlar lakin umarım boku çıkmaz :) Ant-Man falan tırt olaylar gibi geliyor bana bilemiyorum.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz