Spor

NBA Playoffs 2012

27.04.2012

Hadi bakalım sonunda playoff geldi çattı hacıt. Yarın saat 20:00'da takımım Chicago Bulls ile başlıyor heyecan. İlk tur eşleşmeleri şöyle :

WESTERN CONFERENCE - FIRST ROUND

San Antonio Spurs vs. Utah Jazz
Oklahoma City Thunder vs. Dallas Mavericks
L.A. Lakers vs. Denver Nuggets
Memphis Grizzliez vs. L.A. Clippers

EASTERN CONFERENCE - FIRST ROUND

Chicago Bulls vs. Philadelphia 76ers
Miami Heat vs. New York Knicks
Indiana Pacers vs. Orlando Magic
Boston Celtics vs. Atlanta Hawks

Öncelikle bu takımların hepsinin playoff'a kalmış takımlar olduklarını ve hafife alınmamaları gerektiğini belirtelim.

San Antonio, Utah karşısında pek zorlanmayacaktır gibime geliyor. Utah'da çok takımı alıp götürecek bir oyuncu yok çünküm. 4-1 San Antonio olur bence.

Oklahoma City bu senenin en bomba takımlarından biriydi fakat karşılarında son şampiyon Dallas var. Geçen sene playoff'daki Dallas'ı gördükten sonra "Oklahoma City takar" diyemiyor insan :) Yine de 4-2 Oklahoma diyorum çünküm Kevin Duramk deli fişek birşey oldu :))

LA Lakers, Denver'ı 4-2 geçer gibime geliyor.

Memphis - LA Clippers serisi en bilinmez seri bana göre. Clippers bu sene kazandığı maçların hepsini zora soktu bir şekilde. Şöyle rahat rahat kazanamıyorlar ki yeni kurulmuş bir takım için gayet normal. 4-2 Memphis alır gibime geliyor ama seneye Clippers'a dikkat :)

Chicago Bulls, takımım ve favori olsa da Philadelphia zor bir takım 4-2 Chicago tahminim ama belli olmaz.

Miami - New York serisi ilk turun en güzel serisi olacak gibi görünüyor. İki taraf da yıldızlar karması gibi olduğundan ne olacağı belli olmaz bu seride de ama Heat bu sene fazla istekli bu yüzden New York'a takılacaklarını zannetmiyorum. 4-1 Heat diyorum. Bu sene deli yükselişe geçen Jeremy Lin oynayacak mı acaba?

Indiana - Orlando serisi de zevkli geçecek serilerden biri olacak. Indiana çok bomba bir takım değil ama oyuncu bazında baktığın zaman gayet sağlam oyuncuları var. Orlando'nun feleği şaşabilir demedi demeyin :) 4-2 Indiana diyorum.

Boston - Atlanta serisinde her sene olduğu gibi Atlanta gayet iyi bir takımla kötü oynamayı bu sene de başarabilecek mi bakalım? Paul Pierce bu sene deli şut sokuyor sinir bozucu bir oyuncu oldu iyice :) 4-2 Boston olur bu seri.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz