Donanım, Mobil, Teknoloji

Sony SmartWatch

15.04.2012

Kolumun kırıldığı gün kolumda bulunan saat de ayvayı yedi bu sebeple yeni bir saat almam lazım ve bu iyi bir tercih olabilir :)

Her seferinde telefonunuzu elinize almak yerine kolunuza bakmaya ne dersiniz? Sony'nin yeni piyasaya sürdüğü SmartWatch adındaki saat, Android cebinizle Bluetooth üzerinden bağlanıyor ve bazı işlevlerini saate taşıyor. Sony bunu "Android gücü" olarak adlandırıyor.

SmartWatch, standart olarak siyah kayış ile geliyor ancak kayışı beyaz, pembe, nane yeşili ve mavi renkteki kayışlarla değiştirmek mümkün oluyor. Saat, 1.3 inç'lik OLED ekranı üzerinde gelen çağrıları gösteriyor, çağrı geldiğinde titreyebiliyor. Cihazın Sony, HTC, Motorola, Samsung ve diğer Android'li ceplerle çalıştığı söyleniyor. Sony'ye göre saatin pili bir şarjla 4 gün dayanabiliyor ve saat, su geçirmiyor.

SmartWatch, şu an Sony'nin çevrimiçi mağazasında 149.99 dolar fiyatla satışa sunuluyor.

Yalnız saat Türkiye'de yok gibi. Dışarıdan alırsan da gümrüğe takılır fiyatı yüzünden. Bekleyip görüciiz ne yapalım :) Hmmmm şimdi şu adreste 86 Euro'a (shipping ile beraber) buldum yahu olabilir olabilir hmmmm.. http://www.clove.co.uk

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz