Kişisel

Ameliyat İşleri

05.03.2012

Selam hacılar. Baktım kol olacak gibi değil, 2 gün önce ameliyat oldum ve artık patch'li bi insanım :) Sol koluma üst kol kemiğine destek platini 8 adet çivi çakılarak tutturuldu. Ondandır birkaç gündür sessizliğim... :)

Ameliyattan hemen sonra röntgene giderken narkozdan uyanmış olmak en büyük şanssızlığım oldu çünkü dehşet bir üşüme ve hayatımda hiç hissetmediğim büyüklükte bir acıyla uyandım. Vücudumun tir tir titremesini durduramadığım yetmezmiş gibi kolum kopmuş kadar canım yanıyordu yani bildiğin kabus gibiydi ortam.

2 saat kadar acıdan kıvrandıktan sonra (ki en güçlü ağrı kesici ile bu kadar canım çıktı) ağrıdan kurtuldum ve o zamandan beri ağrı sızı yok maşallah yalnız kemiğe ulaşmak için sinirlerle oynadıkları için sol elin bazı fonksiyonları iptal oldu. Buna sinir küsmesi diolarmış ve bir süre sonra geçermiş bakalım beklemedeyiz.

Bugün taburcu oldum eve geldim ve bu tür bir konudan ameliyat olacak olan varsa bir daha düşünsün derim :)) Bu arada narkozdan kolay uyanma konusunda sigara içmiyor olmak etkiliymiş ve ilk defa keşke sigara kullanıyor olsaydım dedim :)) Böyle bir acı yok hacı, adam elini ateşe soktu koluma bastı :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz