Spor

Jeremy Lin Gerçeği

20.02.2012

Olm NBA'de Jeremy Lin diye oyun kurucu mevkiinde oynayan bir oyuncu var ve bu geçtiğimiz haftalarda bir maçta manyak bir performans sergiledi ve ondan sonraki maçlarda da gayet iyi oynadı. NBA 2K11 oyununda yedek point guard'ım olan Jeremy Lin'deki cevheri görmüştüm ben önceden :)) Buyrun habere bakın :

Lin'in yükselişi birçok alanda kendini göstermeye devam ediyor. Fanlar, New York Knicks formalarındaki Carmelo Anthony yazısının yerine Lin yazdırıyor.

YouTube'da adeta bir Lin rüzgarı esiyor. Soyadının kısa olması fanlarının işine geliyor. İçinde Lin geçen sayısız kelime türen taraftarlar Lin'in internette hızla yayılmasını sağlıyor.
Lion King'in (Aslan Kral), Lin King'e çevrilmesi bunlardan sadecebir tanesi.

Twitter'da #Linsanity hashtag'i popülerliği kimseye bırakmıyor. Birçok kez trend olan Lin'le ilgili photoshop eserleri paylaşma rekorları kırıyor.

Lin'in efsane olmasının ardında ise başka bir hikaye yatıyor. Geçtiğimiz Aralık ayında Knicks'e katılan Lin, neredeyse 10 gün öncesine kadar forma yüzü bile görmemişti. İlk şanısını aldığında herkese nasıl bir basketbolcu olduğunu gösteren Lin, bir anda adını herkese ezberletti.

Sözkonusu taraftar New York Knicks taraftarı olunca işler değişiyor NBA'de. Adamlar her durumu abartılı bir şekilde yaşıyorlar ki bulundukları şehir New York hacı olsun o kadar :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz