İnternet

Facebook Timeline Herkese Açıldı

16.12.2011

Açıklandığı dönemden bu yana yalnızca Developer'lara açık olan Timeline özelliği herkeşe açıldı. Şöyle detay :

Facebook Zaman Tüneli (Timeline) bütün kullanıcıların kullanımına açıldı.

Facebook kullanıcılarının profil sayfalarının geçmişini görebilmesini sağlayan Zaman Tüneli, Eylül ayında yapılan F8 konferansında açıklanmıştı.

Zaman Tüneli bugün Android platformunda kullanılabilir hale geldi. m.facebook.com'dan da Timeline'a ulaşılabiliyor.

Zaman Tüneli'ni çalışır duruma getirmek için https://www.facebook.com/about/timeline linkine tıklayıp, sayfada yer alan Zaman Tüneline Geç butonuna basmanız gerekiyor.

Zaman Tüneli'nde sizi temsil eden bir kapak fotoğrafı, hayat hikayeniz, uygulamalarınız gibi bölümler yer alıyor.

Zaman tüneline geçiş yapmanızla zaman tünelinizin başkalarına açılması arasında 7 gün vardır. Bu süreyi zaman tünelinize başkaları görmeden önce istediğiniz şekli vermek için kullanabilirsiniz.

Kullanmaya başlamanıza yardımcı olmak için zaman tünelinizde başta sevdiğinizi düşündüğümüz fotoğraflarınız ve haberleriniz yer alacak. Bunlardan sevdiklerinizi öne çıkarabilir, istemediklerinizi gizleyebilir ve de zaman tünelinizdeki boşlukları anılarınızla doldurabilirsiniz.

Zaman tünelindeki bir gönderiyi sadece önceden izin verdiğiniz kişiler görebilecek. Ayrıca arzu ederseniz, eskiye dönerek istediğiniz gönderinin gizliliğini değiştirebilir veya gönderiyi tamamen silebilir ya da sadece zaman tünelinde gizleyebilirsiniz.

Zaman Tüneliyle ilgili detaylı bilgi için https://www.facebook.com/help/?page=240939812618946 linkinden faydalanabilirsiniz.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz