Spor

NBA Transfer Dosyası

12.12.2011

Hacılar önemli gelişmeler olii NBA'de ve bir NBA hastası olarak buraya yazmak gerekir kim hangi oyuncularla anlaştı falan :) Buyrun bakalım kısa kısa :

Dün Lamar Odom, Dallas Mavericks'e trade oldu. Lakers bu oyuncu karşılığında yalnızca bir miktar para ve iki draft hakkı aldı. Büyük transferler için bir hazırlık gibi görünüyor ama Lamar Odom gibi bir oyuncuyu karşılığında sağlam bir oyuncu olmadan almak da pek akıl karı bir iş değil yaaane.

Free Agent piyasasının en iyilerinden biri olan David West, Indiana Pacers ile anlaştı. Hayırlara vesile olsun :)

New York Knicks, Mike Bibby ve Tyson Chandler ile anlaştı. Amar'e ve Carmelo'nun yanına iyi parçalar eklemek istiyorlar ve Jamal Crawford'un da peşindelermiş. Bu da gerçekleşirse go Knicks go!

Şimdilik önemli transferler bu şekilde. Bir de olamayan transferi yazalım. Lakers, Hawks ve Hornets üçlü trade için anlaşmışlardı ve bu trade sonucunda Chris Paul, Lakers'a gidiyordu fakat Atlanta Hawks takımının sahibi NBA bu transferi engelledi. NBA sportif nedenleri gerekçe olarak gösterdi yalnız işin altında Hornets'ın satılmak istenmesi ve yıldızı olmayınca satılamayacağı gerçeği var gibi.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz