Oyun, Video

The Sims 3: Showtime

08.12.2011

Hacı adamlar olayı abartmış ve The Sims 3'e ünlü olabileceğin bir eklenti çıkarmışlar. Şöhret basamaklarını yavaş yavaş tırmandığın oyunda ister gösteri sanatçısı ister şarkıcı ol, ne olursan ol satın al :)

Haberi de araklayalım :

The Sims Studio’nun en yeni genişleme paketinde oyuncular amatörlükten süperstarlığa yükselecekler ve bu yolculuklarını yeni ve geliştirilmiş sosyal-bağlantı özellikleri sayesinde arkadaşlarıyla paylaşabilecekler. Oyuncular kendilerine bir isim yapmak üzere yepyeni Starlight Shores dünyasına girecek, üç yeni kariyer yolu olan akrobat, sihirbaz ve şarkıcı mesleklerinden birini seçerek eğlence dünyasına adım atacaklar.
 
The Sims 3 serisinde ilk defa oyuncular oyun içindeki sosyal özellikleri kullanarak arkadaşlarına ve diğer The Sims oyuncularına bağlanabilecek ve Sim’lerinin yaşamlarını ve deneyimlerini paylaşabilecekler. Oyuncular Sim’lerinin en yeni başarılarını arkadaşlarının duvarlarına gönderebilecek, oyun tekniklerini paylaşabilecek ve hatta SimPort sayesinde kendi Sim’lerini arkadaşlarının oyunlarına bile gönderebilecekler. Oyuncular, oyunu oynama tarzlarına bağlı olarak bu sosyal bağlantı özelliklerinden istediklerine katılabilecekler.
 
The Sims 3 Showtime oyunun The Sims serisi için çok büyük bir adım olduğunu belirten The Sims Studio Genel Müdürü Scott Evans,  “Yalnızca oyuncuların üne kavuşma yolundaki hikayelerini yaşamalarını sağlayacak kapsamlı bir offline deneyim sunmakla kalmıyor, aynı zamanda yeni sosyal özelliklerle bu anları paylaşabilmelerine ve şöhrete giden yolda birlikte hareket edebilmelerine olanak sağlıyoruz” diye konuştu.

Buyrun bakalım teaser trailer herşeyi anlatıyor zati :

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz