Oyun

Uncharted 3: Drake’s Deception Coştu

16.11.2011

Haberi hemen arak koyalım :

2011’in en çok beklenen oyunlarından biri olan efsane Uncharted’ın son bölümü Uncharted 3: Drake’s Deception, satışa çıktığı 2 Kasım Çarşamba günü, dünya çapında 3,8 milyon adet satarak ilk gün satışlarında büyük bir başarıya ulaştı.

Sony Computer Entertainment Uncharted 3: Drake’s Deception’ın global satışının 3.8 milyona ulaştığını açıkladı. Dünya çapında, oyun severlerin beğenisine sunulan ve Uncharted üçlemesinin açık arayla en çok beğenilen oyunu olan, PlayStation®3‘e özel olarak geliştirilmiş Uncharted 3: Drake’s Deception oyunu, beklenen satış rakamlarını da aşarak 2011’in en çok satan oyunlarından biri oldu.

Sony Computer Entertainment Avrupa İletişim Müdürü Nick Caplin, “Bu inanılmaz satış rakamlarından da anlaşıldığı üzere, Uncharted 3 çok büyük bir başarı örneğidir. Eleştirmenler ne kadar oyunu övmeye hevesli ise, tüketiciler de o denli oynamaya hevesli. Naughty Dog ekibi de yakaladığımız bu satış başarısını kesinlikle hak ediyor. PlayStation®3 platformuna özel olarak geliştirilen Uncharted serisi, TPS macera türünü adeta yeniden tanımladı ve piyasada en çok satanlar listesinin başında yerini aldı” şeklinde konuştu.

Oyunun PS3 Exclusive olduğunu yeniden hatırlatırsam bu satış rakamının ne kadar büyük olduğunu anlayabiliriz :) Adamlar yapmış hacı oyunu. PS3'ünüz varsa kaçırmayın derim.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz