Kişisel, Müzik

Veee Sonisphere 2011

19.06.2011

Eveeeet hacılar sıcağı sıcağına yazıyorum Sonisphere 2011'i :)

Wuuuhhuuuuu yok hacı böyle bir konseeer! Uzun zamandır bu kadar deşarj olmamıştım walla süper geldi konserler.

Amacım In Flames'i seyretmek, sonrasında dışarı çıkıp takılmak ve Iron Maiden için dönmekti ama dışarıda yapacak bir iş olmadığından Alice Cooper ve Slipknot'ı da seyrettim anasını satiim :))

In Flames'in sahne performanslarını daha önce youtube videolarından falan seyretmiştim ve o kadar güzel gelmemişti ki doğruymuş ne yazık ki... Solistin sesi doğrudürüst duyulmuyordu falan ama sonuçta hepsi bildik şarkılar olduğu için çok güzel geçti konser. Only For The Weak diyorum başka da birşey demiyorum :)

Alice Cooper yılların sahne deneyimi ile süper bir etki bırakıyordu insanın üzerinde. Her şarkı için kostüm değiştirdi ve çeşit çeşit sahne şovları ile süper bir seyir zevki sundu. Ben yalnızca "Poison" şarkısını bildiğim için genel olarak yalnızca ritim tuttum ama Poison söylenirken koptum gittim :))

Slipknot umduğumun kat kat üzerinde bir sahne performansı sergiledi hacılar. Hiçbir bilgim yoktu sahne performansları ile ilgili ve öyle çılgın bişeyler yaparlar o kadar diyordum ama adamların maskeleri, ek kullandıkları enstrumanları, kostümleri falan herşey süper olmuş. 3 tane eleman sırf şov için oradaydı ve seyircilerin arasına girdiler, deliler gibi zıpladılar, oradan oraya atladılar falan resmen oyaladılar yani seyirciyi. Şarkılar da çok gaz ve süper ritimlere sahip olunca tadından yenmez bir performans oldu. Gaz maskesi takan eleman 3-4 metrelik locadaki izleyicilerin yanına çıktı ve seyirciyi aşağıya çağırdı. Gittik anasını satiim adam atladı üzerimize ve ben de tutanlardan biriydim :)) Eee asker uğurlamadan alışığız hacı koymadı bize adamı tutmak ve gayet yumuşak iniş yaptı kerata :))

Slipknot'ın sonlarına doğru ön saflara yaklaşmaya başladım (zaten sahne önü biletim vardı) Şöyle 15. kişi falan sırasına kadar yaklaştım ve benim kadar akıllı birsürü insanla 1 saatten fazla hamam gibi sıcakta dipdibe Iron Maiden'ı bekledim :)) Veee beklediğime kesinlikle değdi hacılaaaaar!... Yok böyle bir sahne performansı yaa! Bruce Dickinson resmen büyülüyor seni ve ne derse yapıyorsun adam. Sanat eseri gibi performans gösterdiler ve yok yani yazarak anlatılacak birşey değil kesinlikle. Iron Maiden'ı da izledim ya artık ölsem de gam yemem hakkaten :) Bu arada Iron Maiden "Final Frontier" isimli turneleri kapsamında gelmişlerdi ve birdaha da konser falan olmaz kanaatimce.

Güneşi sol üstten yiye yiye üzerinize afiyet bir de amele yanığı olmuşum ki o kadar olur :)) Iron Maiden için herşeye değer diyorum ve öpt bye :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz