Oyun, Spor

Fifa 12 İlk Detaylar

02.05.2011

Aslında ne güzel PC'e de konsol kalitesinde çıkmış olmasına rağmen Fifa 11'i hiç oynamadım PES 2011'den NBA 2K11'e geçtim öyle de kaldım ama tabi ki birçok kişinin merakla beklediği 2012 versiyonları var ve Fifa 12 de bunlardan biri ;)

- "Impact Engine" isminde yeni bir sistem ile oyuncuların çarpışması, herhangi bir yere gelen darbeler gerçekteki gibi tepki verecekmiş.

- Oyuncular darbe aldıkları yerlere göre sakatlanacakmış. Mesela maç boyunca sağ ayak bileğine darbe alan bir oyuncu maç sonuna doğru pozisyon içinde olmasa bile sakatlanabilecekmiş.

- "AI Vision Game" sistemi ile daha iyi paslaşma deneyimi sunulacakmış. "Blind Passing" denilen oyucunun göremediği bir yere verdiği paslar daha başarısız atılacakmış.

- Fifa 11'de gelen "Personality Plus" geliştirilecekmiş.

- Yapay zeka daha çok insan gibi oynayacakmış. "More Human" sözü Fifa 12 için slogan durumunda zaten.

- 3 yeni stadyum eklenecek ve çarpıcı ışık efektleri olacakmış.

- Sol Stick ile kısa koşular yapılabilecekmiş.

- Daha yakın yeni bir kamera olacakmış.

- Menü tasarımı 11'e göre daha rahat kullanılabilir olacakmış.

Şimdilik detaylar bunlar. Deneyimlerime göre EA Sports oyunlarında yeni özellik varsa korkacaksın çünkü bu yeni özellik daha tam oturmadığı için hem bazı durumlarda sıçabiliyor hem de suistimal edip durmadan bu yeni özellik üzerinden giderek maç kazanabiliyorsunuz. Bakalım ne çıkacak karşımıza?

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz