Kişisel, Müzik, Video, Yazılım

Gypsy Yolda

27.11.2010

Bugün sabah aldığım bir mail ile hayatım değişti... yok lan o kadar olmadı ama baya önemli haber. Soundsonline isimli web sitesinden geliyordu email ve Christmas dolayısı ile bir VST alana bir VST bedava kampanyası yapmış adamlar! Bence müzikle ilgilenen varsa East West'in yeni kırılmayan serilerini almak için daha iyi bir fırsat olamaz.

Bu Soundsonline birçok VST'i dağıtan bir Amerikan firması. East West ürünleri için ayıt olmak iyi oluyor ben de bu sebeple kayıtlıydım işime yaradı.

Sabahtan aldığım haberle mesai sonuna kadar zor zaptettim kendimi :) Tekrar o gümrük işlerine girmek istemediğimden (olayı bilenler neler çektiğimi bilir) dolayı başka bir yol arıyordum ve o yolu buldum. İngiltere'de okuyan kuzenime hemen bir mesaj yazdım Facebook'dan dedim ben senin adresine alayım, sen 24 Aralık'da gelirken getir (zaten DVD olduğu için getirmesinde sorun olmaz). Amerika'dan İngiltere'ye giderken de shipping'den başka bir ücrete gerek olmaz samırset. Haaa bu arada kampanyada shipping de bedava 199 Euro'dan fazla alışverişlerde.

Kuzenimle gayet olumlu giden görüşmelerin sonucunda East West Gypsy ve East West Fab Four VST'lerini almış bulunmaktayım.

Nedir bu Gypsy diye soranlara da hemen isminin Gypsy Kings'den geldiğini ve klasik gitar, keman gibi sesleri mükemmel olarak çıkaran bir VST olduğunu belirtmekte fayda var :) Çıkardığı sesleri analog seslerden ayırmak neredeyse imkansız ki senin benim gibi insanlar için hakkaten imkansız ancak müzik duayeni bi insan farkedebilir. Adamlar gitarın hatalarına kadar herşeyi yapmışlar.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz