Müzik, Video

Sonisphere! Uuuuuu Yeah!

28.06.2010

Eveeet dün 8 saat ayakta durmaya değecek kadar metal müzik dinledik sanırım :) Antalya'dan gelen Krokiller ve eşi ile gittiğimiz festivalin 3. gününde Anthrax, Megadeth, Slayer ve Metallica'yı izleme fırsatı bulduk.

Bu dörtlüden en az dinlediğim grup olan Anthrax'ı yalnızca sonraki gruplara yerimiz hazır olsun diye katlandık itiraf ediyorum ama solistinin performansı ve seyirci ile iletişimi çok iyiydi o bir gerçek :)

Seyirci ile bu kadar iletişimi iyi olan Anthrax'dan sonra çıkan Megadeth ise kaliteli bir grup olmasa 5 dakika durulmaz çünküm Dave Mustaine seyircinin yüzüne bile bakmadı bir süre boyunca ve konuştuğu zaman da o kadar hızlı konuştu ki bir b.k anlaşılmadı :)) Lakin grup Megadeth'di ve süper çaldılar.

İdolüm olan davulcu Dave Lombardo'nun çaldığı grup olan Slayer ise bildiğin ortalığı altüst etti. Lombardo davula combo girdi resmen ahtapot kollarıyla ve seyirciyi maksimum coşturmayı başardılar. Seyircilerin ortasında Pogo insanlarından bir vortex oluştu resmen :)))

Ve son olarak Metallica her zamanki Metallica'ydı söyleyecek fazla bir söz yok :) Sahne şovu, iletişim, müzikler herşey muhteşemdi ama kalabalık o kadar boğdu ki yarısında çıkmak zorunda kaldık. Önemli olan "Metallica'ya gittim" diyebilmek zaten hacı :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz