Genel, Spor

NBA Playoffs Oynanırkene

10.05.2010

Benim özel ilgi alanlarımdan biri olan NBA'de Playoff'larda 2. turlar oynanıyor ve ben buraya yazı falan yazmıyorum olacak iş mi efendim bu :)

Konferans Yarı Finalleri'nde kalan takımlar ve şu anki durumları şöyle :

Phoenix 4 - 0 San Antonio
Muhteşem mücadeleler sonucunda Phoenix San Antonio'yu elemeyi başardı. Gerçekten seyretmeye değer karşılaşmalar oldu ve sonuç tam tersi de olabilirdi. Steve Nash bu turda muhteşem oynadı  ve gerçekten özveri gösterdi. Şu fotoğrafa bakarsanız ne kadar özveri gösterdiğini anlarsınız. Adam cyborg gibi kaldı son maçın sonunda : 

Los Angeles 3 - 0 Utah
Utah bi son maçta zorladı Los Angeles'ı. Onun dışında gayet rahat götürdükleri maçları aldılar ve bu saatten sonra da en fazla 1 maç kaybederler gibime geliyor. 

Cleveland 2 - 2 Boston
Muhteşem bir mücadelenin yaşandığı ve bu mücadelenin skorlara yansıdığı bir seri olarak geçiyor.  Cleveland (LeBron) istediği zaman götürebilecek gibi seriyi aslında ama nedense bir tutukluk var onlarda da. Son maçta Boston'dan Rajon Rondo muhteşem bir oyun ortaya koydu ve gelecek vadediyor gerçekten.

Orlando 3 - 0 Atlanta
Orlando tokatlaya tokatlaya yeniyor resmen Atlanta'yı. Atlanta'nın karşı koyabilecek hiçbir şeyi yok elinde ve Orlando'da bir sakatlık falan olmassa kaybetmeye mahkumlar seriyi. 

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz