İşletim Sistemi, Oyun

Oha Sony Sıçtı!

14.04.2010

Haber aynen şöyle :

PS3'ün katil yaması (3.21 Firmware) hem Sony'nin, hem de dağıtımcı Amazon'un başını fena yakacağa benziyor. Cihazı satın aldığı sırada var olan bir özelliğin yarı yolda geri alınamayacağını savunan bir Avrupalı kullanıcı, ödediği paranın 130 dolarlık bölümünün iadesini istedi. Avrupa'da geçerli tüketici kanunlarına göre haklı sayılan kullanıcı, yüzde 20'lik geri ödeme kazandı.

Sony'nin önünde iki yol var: Ya Japon üretici, ikinci işletim sistemini yok eden inattan vazgeçer ve güncellemesini gözden geçirir; ya da iş büyür ve mahkemeye gider. O noktada, kullanıcılar haklı görülürse Sony - Amazon ikilisi kallavi bir tazminat ödemek zorunda kalır.

ebolax: Walla artık emsal olacak bitmiş bir dava da var Sony eğer olayı geri almassa feci şekilde sıçar. Benim Ubuntu için ayırdığım 10 gigabyte'lık bölüm de uçtu mesela PS3'de makineye format atamıyorum çünkü birsürü kurulu oyun var HDD'de ve onlardan vazgeçemeeeem :))) Eğer bu kalan alanı formatlayıp kullanabileceğim hale getirmeyi biliyorsanız buyrunuz yazınız aşağıya :)

Bunları da Oku, Sorucam

2 Yorum

  • Reply Krokiller 14.04.2010 at 13:05

    1. System Settings > Backup System, ile FAT32 bir HDD’ye herşeyin yedeği alınır ve trophy’ler server ile synch edilir.

    2. HDD formatlanır, iki partition birleştirmek mümkündür ama olmaz ise PC’ye falan bağlanır HDD, sorun değildir.

    3. Tertemiz HDD’miz PS3’e takılır, gerek duyulursa formatlanır, akabinde System Settings > Restore System ile alınan yedek geri yüklenir. Her bi bok geri gelir.

  • Reply ebolax 14.04.2010 at 14:07

    susar mısın? :) Bi gravatar al kendine mal gibi b.k ikonu çıkıyor isminin yanında :)

    External’da yer yok ya o kadar nası yapsak bilemedim :)

  • Yorum Yaz