Oyun

NBA 2K10 : Draft Combine

11.09.2009

Hacı 2K Sports ekibi NBA 2K10'a hem demo olması babında hem de beyle NBA Draft heyecanını da yaşayabilmemiz babında bir oyun yapmış PS3 ve XBOX 360 platformları için.

Oyunu görür görmez Playstation Store'dan satın aldım tabii ki ve sonra farkettim ki Krokiller kardeşim bu oyunun çıktığını bana 1 hafta kadar önce söylemiş zaten :))) Muhtemelen yoğun zamanıma gelmiş sallamamışım genci kusuruma bakmasın :)

Oyundan anladığım kadarıyla NBA 2K10 mükemmel ötesi bir oyun olacak. Bu sene NBA Live 10 da baya sağlam çıkacağından dolayı adamlar baya iyi planlamışlar olayları. 2K9'da bazı hareketler çok rahat adam geçiyordu bunu kaldırmışlar ve adamının top sürme kabiliyeti azsa crossover hareketlerini yaparken topu elinden kaçırabiliyor. Ayrıca topun ayakla kesilmesi gibi ince detaylar (sanki detay yokmuş gibi) eklemişler :)

Benim NBA oyunlarında en sevdiğim olay kendi adamımı yapmak olduğundan dolayı bu oyunu fazlasıyla sevdim. NBA 2K9'da çok düdük bir adam yaratma ekranı vardı seçenekler çok azdı ve bütün yarattığınız adamlar birbirine benziyordu. Adamlar bu sefer feci detaylı bir yaratma modülü yapmışlar istediğiniz gibi takılıyorsunuz. Adamın kemik yapısına kadar belirliyorsunuz yani düşünün hayal edin canlandırın :)) Oyunda gıcık mı gıcık bir Insider adamı var durmadan sana direktifler veriyor. Menejerin yani işte anla... Diyor "bu maç sokak basketbolu gibi oynadın ben senin kafana sıçiim" siz de diyorsunuz "ulan insafsız 24 sayı attım alemin kralı oldum hala yaranamıyorum!" ama duymuyor bu dediğinizi doğal olarak :))

Oyundan haz almadığım tek konu Controller'la oynamak oldu düşün yani :) Bir de klavye olsa beni başından kaldıramayacan :)

Bir de bugün 2K Sports'un sitesini gezerkene 20 dolara NBA 2K10 preorder vardı. Dedim ulan bir de orjinal PC oyunu alalım (yani yine orjinal alayım dedim :)))) başladım alışverişe. Gönderim firmalarından bir tek uluslararası posta gibi bişey uygundu onu seçtim fiyatı hesaplattım hoop oyun 20 dolar shipping 23 dolar :)) Hade len oradan dedim işim olmaz bu shipping fiyatlarıyla :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz