Fotoğraf, Müzik

Prodigy Ezdi Geçti!

20.07.2009

Evet hacılar ve hacıveler :)) Hacının dişisi nedir ki la? :)) Bir Rock'n Coke'u da geride bırakmanın heyecanını yaşamakla beraber yazıyorum da yazıyorum buraya :)

Hemen baştan söylemek isterim ki sevgili kuzenim sayesinde (buradan isim zikretmek ayıp olur) bulduğumuz VIP Davetiyeler ile tuvaletlerine kadar bize özel yerlerden faydalanmak ve birsürü bedava içecek bulmuş olmak muhteşemdi kuzenime buradan da sayısız teşekkürlerimi gönderiyorum :) Ayrıca benimle beraber gelen İzzet, Saliş ve Osman da çok çok teşekkürlerini ilettiler onu da belirteyim :) Yalnız bu işin bir yan etkisi oldu bundan sonra normal olarak gidemicez Rock'n Coke'a :)) Bu olayı tattıktan sonra normal biri olarak rahat edemeyiz kaçarız ortamdan. Ulen Şebnem Ferah ile beraber konser seyrettik VIP Lounge'dan :))

Geçelim izlediklerimeee... ben şahsen belirtmiş olduğum gibi Prodigy için gitmiştim Rock'n Coke'a ve en harika performans onlardan geldi bana göre anlatıcam birazdan dur bekle :) Öncelikle yetişmeye çalışıp yetişemediğimiz Emre Aydın (ben sevmem) hakkında İzzet güzel derken Cenk arkadaşımız mok gibi demiştir kendilerini kapışmaya davet ediyorum :) Gittiğimizde çalan Çilekeş ve ardından Sakin denen grupları dinledik. Ben ikisinin de yalnızca isimlerini bildiğimden dolayı zevk almadım :) Sonra biraz muhabbet yeme içme falan derken Duman konseri geldi çattı ve ona VIP forsumuzu kullanarak Sahne Önünden girdik. Gerçekten adamların sağlam sahne performansları varmış. Ben çok Duman da dinlemem ama adamlar sahnedeyken güzel eğlendirdiler yapmaları gerekeni yaptılar şahsen.

Duman'dan sonra zaman geldi çattıııı! Yarım saat kadar bekledikten sonra Prodigy'nin sırası geldi ve biz de hemen sahne önü olaylarını ayarlamak için gittik ki önce sahne önü biletlileri aldıkları için beklemek zorunda kaldık konser başlayana kadar. Konser başladıktan hemen sonra daldık içeri adamların girişlerini kaçırdık o kadar. İlk şarkıyla beraber (Breathe) kopardı gitti zaten. Dehşet güzel bir sahne performansları vardı hoplaya hoplaya bir hal olduk :))) Yalnız sahne önü deli sıkışıktı doğrudürüst hareket bile edemez olduk ve çıktık normal seyircilerin arasına (sakil seyircilerin :)) geçtik. Oradan da Firestarter'la koptuktan sonra ben kendimden geçtim zaten sonrasını hatırlamıyorum :))))) Dehşet güzeldi adamlar. Canlı bateri yanına drum machine'ler ile takıldılar falan deliydi deliiii!!! :))

Sonra gece kalakaldık Rock'n Coke mekanında mal gibi :) Önce VIP mekanımıza gittik Oradan buradan puf bulduk yatak yaptık kendimize. Sonra geldiler dediler burası saat 4'de tamamen boşaltılacak temizlik yapılacak. Dedik acaba saklanalım mı? :)) Sonra dedik gidelim İzzet'lerin Gebze'deki eve yatalım rahat rahat :) ve öyle de oldu ne ilginç değil mi? :)

Sabah güzelce kahvaltımızı yaptıktan sonra (Saliş ve İzo'ya çok teşekkürler) "Cartel vs Manga" performansına yetişmek için çıktık evden. Nasıl bir şans varsa önceki gece bizi getiren taksiye bindik giderken :))) Dünya gerçekten küçük sanırım :) Neyse gittik bir şekilde mekana ve yetiştik gruplara. Manga vs Cartel hakkaten eğlenceliydi. Manga'yı da o kadar dinlemem ama Cartel dedin mi akan sular duru benim için :) "Gel gel gel Cartel'e gel" haykırışları ile resmen kendimden geçtim adamlar söylerken :) Manga da güzel eşlik etti Allah'ları var :)

Ve efendim son olaraaak Hayko Cepkin çıktı mekana. 2007'de çılgın bir çıkış yapmıştı ve millet bu sefer nasıl çıkacak acaba sahneye diye dedikodu yapıyordu (2007 çıkışı için youtube'a bakabilirsiniz) lakin gayet sakin bir şekilde yürüye yürüye geldi eleman :) Hemen seyirciyi havaya soktu ve başladı scream vokal bağırmaya :) Gözlerine çok koyu kırmızı makyaj yapmıştı bütün makyajlar terle falan aktı yüzü kan içinde kalmış gibi bir izlenim verdi :) Bildiğim şarkılarında avaz avaz bağırdım hopladım zıpladım eğlendim :)

Günün sonunda Osman kardeşim Vortex denen cihaza bindi ve çok eğlendi sonra da çıktık geldik mekandan :)


















Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz