Genel, İnternet, Kişisel, Oyun

Kendi İnternetimizden İlk Girişi Yapalım

28.06.2009

Selamlar hacılar nasılsınız? Bu yazılarımı eve bugün çekilen Kablonet (yeni adıyla uydunet) aracılığı ile yazıyorum zorunuza gitmesin :) Maşallah diyelim nazar da değmesin şimdilik çözülmedik bir sorun çıkarmadı.

Bütün gün laptop ve desktop Windows'larını update ettim taş gibi oldu sistemler maşallah :) Bi uygun zamanda Ubuntu'ları da update ettim mi mis oldu bu iş :)

Asıl olay PS3 için yaşandı tabii. PSN'e bağlandıktan sonra makinenin çehresi değişti :) Tamam lan tamam güzel oldu böyle ib.etor Krokiller :)))

Şu anda "Prince of Persia Classic" inmekte ardından Worms gelecek :) Bugün daha önce de "Mortal Kombat 2" ve "King Of Fighters 99" oyunlarını satın aldım kıydım paracıklara :) Yok be yok oyunların tanesi 5 dolar civarında koymadı o kadar :)

Biraz önce Mortal Kombat 2'de online takıldım ne unutmuşuz be oyunu gelen vurdu giden vurdu walla millet de zehir gibi oynuyor :) Yakında "Street Fighter 4" ve "Mortal Kombat vs DC Universe" de online kasarım rahatlarım :)

Yarın yani pazar günü muhteşem projemi geliştirecem pazartesi size sunarım :) Proje için webcam satın aldım bugün bu da size ipucu olsun :))

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz