Genel, Kişisel, Oyun

Yaz Dedi Kader

09.04.2009

Hadi yazalım da insancıklar sevinsin :) Tamam len tamam tam insan güzel insan :)

Hemen dün ilgimi çeken bir konuyla başlıyorum. Facebook'da eski Atari marka oyun cihazlarının reklam videosu vardı. Sene 1980 küsur işte herkes oyun oynuyor falan videoda ve sonunda Atari'nin sloganı geliyor "Atari!, şimdi sokaklar bomboş..."

Adamlar tee o zamanlardan görmüş olacakları. O zamanlar Atari matari dinlemezdik sokakta oynardık ne güzel ama hedefi tutturmuş olacaklar ki şimdi sokaklar gerçekten bomboş :) Çocuklar evlerinde PC, Playstation oynamaktan sokağa çıkmıyorlar. Internet olayı tamamen bitirdi zaten hayırlı uğurlu olsun :) Yani biz de Amiga falan varken saatlerce takılıyorduk başında ama bir oyun almak için bile dışarı çıkmamız lazımdı Krokiller'la az Sektör yağmalamadık az Kadıbey muhabbeti yapmadık :)) Neyse işte buyrun eseriniz güle güle seyredin :)

Benim saçlar da ellerinizden öper büyüdüler baya merak edenler için :) Yarın 10. gün kontrolüne gidicem bakalım bişeye benzemiş mi ne olmuş ne olacak öğrenecem kısmetse.

Bakalım alemde neler olmuş?...

Facebook üye sayısı 200 Milyon olmuş : Yürü be koçum beee!

PES 2010 açıklandı. Hadi bakalım pes 2009 erken sıkmıştı bu sefer sağlam bir oyun istiyorum konami yetkililerinden :) Oyunun en kral yeniliği şu bence : "Oyunun yapay zekası üzerine, gelen istekler ve eleşitriler doğrultusunda birçok geliştirme yapılmış. Oyuncuların hareket tarzını "kapan" yapay zeka, taktiğini bunun üzerine kuracak böylece her iki tarafın da kendini gelişirmesi sağlanmış olacak." Budur hacı işte bu zamana kadar neden yapmadınız ki böyle bir şeyi? "Büyük fark yaratması beklenen yeni bir özellik ise her oyuncunun kendi yapay zekası olması. Eski oyunlarda takım olarak çalışmaya ayarlanmış yapay zeka artık her oyunucu için ayrı iş görecek." bu da iyiymiş haaaaa! :) Bi NBA 2K9'a baksınlar yapay zeka konusunda oyun nasıl da zorluyor insanı. Ben yenilgiyi hazmedemeyen insanımdır ama durmadan kazandığım bir oyunu da bir yere kadar oynuyorum hacu :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz