Programlama

Çeşitli Olaylar

10.09.2008

Hacı FlashDevelop 3.0 Beta 9 çıktı edinin kullanın süper bir editor gerçekten Actionscript için. Ben hem AS 2.0 hem AS 3.0 hem AIR projelerinde kullanıyorum çok memnunum o benim bitanem diyebilirim :) http://www.flashdevelop.org/community/viewforum.php?f=11

Bu arada yine ActionScript için kullandığım Flex Builder 3.0 programı o kadar para verip elde ettiğim serial no'yu bir türlü kabul etmiyordu (serial diyorum o derece warez :))... Hacı bunun sebebi Windows dilinin Türkçe olmasından kaynaklanıomuş. Yerel dili İngilizce yaptığın zaman sorun ortadan kalkıyor cillop gibi çalışıyor serial :) Program açıkken tekrar Türkçe yaptığın zaman düzgün ama programı kapatıp açarsan tekrar sıçış :) Can sıkıcı bir işlem walla o kadar para verdik uğraştığımız şeylere bak :))))

Java severlerin yeni gözdesi (?) Netbeans halen 6.5 Beta aşamasında ve bir haftaya kadar Release olacağını tahmin ediyorum. Sağlam bir PHP desteği ile gelecek onun dışındaki gelişmeler tırt :) Netbeans'i seviyorum bu arada hakkaten bir IDE'den beklediğim herşey mevcut :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz