Genel

Pekin Olimpiyatları ve Sonrası :)

13.08.2008

Hacı olimpiyatlar kaç gün önce başladı yazmadık buraya hiçbişey çok ayıp oldu :)

Adamlar bir olimpiyat açılışı yaptılar zaten akıllara zarar. 25 milyar dolar harcamış adamlar bunu nereden çıkaracaklar o kısmını bilemiyorum lakin süper açılış oldu bakakaldık şirketçe a.q. :) Biz ancak "way be adamlar ne organizasyon yapıyor" demekle yetindik tabi :) Olimpiyatlar Türkiye'de olsa anca halk oyunları oldu bitti :) Bu sene özellikle A.B.D. basketbol takımı için takip ediyorum olimpiyatları. Kobe Bryant geldi olm boru muuu :)) Adamlar güzel de oynuyor eski günleri yakalayabilecekler mi bakalım.

Dün organizasyon mallığı yüzünden Star Wars'i seyredemedim muhtemelen birinin ahı dokundu (adre diye tahmin ediyorum :)) Bu sebeple hakkında yazamıyorum :) Gidenler pek beğenmemiş ama ben sööliim :)

Levent Erim'in IPhone alması üzerine elinde kalan Nokia E61i telefonunu satın aldım mutluyum gururluyum :) Hayatımda ilk defa arama ve mesaj'dan çok daha fazlasını yapan bir telefonum var çok heyecanlıyım :) Güle güle kullaniim... maşallah maşallah (tahtaya vurun :) Şuna bir de msn bulursam süper olacak :)

Bunları da Oku, Sorucam

1 Yorum

  • Reply adre 14.08.2008 at 00:02

    walla ben bişi yapmadım :)

  • Yorum Yaz