Genel, İnternet, Programlama

Neler Oldu Bir Bilsen! :)

04.08.2008

www.youtube.com.tr gelenzi
6 Haziran'dan beri yasak olan youtube yakında com.tr uzantısıyla yasaksız olarak yayına açılacakmış. Millet youtube'suz yaşamaya alıştı be :) Tabi yalnız com.tr yaparak iş çözülmüyor Türkiye'ye özel bir arama sistemi olacakmış Atatürk'e hakaret içeren videolara ulaşamayacakmışız falan... hadi bakalım hayırlısı :) Google ne zaman kapanicik yaaa :)))

Geçen söylemiştim Kunil... pardon Cuil diye Google'a rakip bir arama motoru çıkmıştı. Yeni arama teknolojisi falan diye tanıtılan Cuil sonuçlarının hatalı olması ve birçok siteyi bulamamasından ötürü eleştirilmiş de eleştirilmiş :) Adamlar kötü bir başlangıç yaptı anlıyacağınız. ebolax yazdığım zaman benim sitemi de bulamadı zıçayım ben böyle arama motoruna :))))

Sun Microsystems Flash, Silverlight gibi teknolojilere rakip olarak çıkardığı JavaFX için bir geliştirme seti yayınlamış. Sonbaharda ilk sürümünün çıkması planlanan JavaFX'in bence piyasada pek şansı yok :) http://www.javafx.com/ adresinden bakınız çok merak ettiyseniz :)

Guitar Hero World Tour'un enstrumanlarını Logitech üretecekmiş. Adamlar ne oyun yaptı be millet müptela oldu :) Davulundan almak istiyorum ben bunun coşmak kopmak istiyorum bu hayattan :)

Bunları da Oku, Sorucam

1 Yorum

  • Reply adre 04.08.2008 at 22:09

    alacaz hacı, alacaz, kopacaz topyekün :) ashdgajshdf kunilede bleem girsin ayrıca :) koskoca ebolax.org’u bulamayan motoru neyleyim men.

  • Yorum Yaz