Komik

Emre Ne Demektir?

03.07.2008

Ya Nataly Portman ile muhabbetteyiz bugün isimlerin anlamları açıldı falan Emre nedir diye ariyim dedim bi forum sayfasında öyle yalaka tanımlamalar gördüm ki koptum öldüm bittim :))))

Adres : http://nedir.antoloji.com/emre/

Ama buraya beğendiklerimi yazmazsam olmaz. Özellikle sonuncusu artık aşmış gitmiş :))))))

Bu arada Emre isminin gerçek anlamı bir sitede şöyle açıklanmış :

1. Âşık, tutkun, müptelâ. 2. Halk şairi. 3. Kardeş. 4. Arkadaş

bozkurt10 : şimdiye kadar tanıdığım tüm emreler yakışıklıydı bunlardan biri sevgilim inşallah geri kalan emrelerde yakışıklıdır :)))

nerosh : emre ne demekkkkk? ? ? ? mmmhhhh..emre benım bitanecik canım sevgilimin ismi ya daha ne olsun..aşkım seni seviyorum..emre ismi kimseye sana yakıştıgı kadar yakışamaz bitanem benim mujx..=)

_YIRTICI_KEDI_ : emre... öncelikle çok güzel bir erkek ismi :) olduğu kadarıyla nedense tüm emre ismini taşıyanlar çok yakışıklı sempatik sevecen ler.. ayrıca kararlılıklarıyla biliyorum.. ne istediklerini yada karar verdikleri şeyleri elde etmeyi çok isteyip seviyorlar zoru başarmayıda seviyolarr... sevdiklerine çok değer veriyolar :) mesela benim etrafımda varr.. çok seviyorum onu çok iyi birisi..ve ayıptır söylemesi çıkma teklifide etti.. :) :)

damLosh1905 : emre diince aklıma aşk qelior çünkü platonik sewqilm o bnm :(

cannım : [ilk AŞKIM,SEWĞİLİM liselim]i çağrıştırıyo seni her seye rğmen sewiyorum

katli_vacip : brad pitt'in türk vatandaşlığı başvurusunda bulunacağı zaman verilebilecek ender isimlerden biri.. - ebolax : "HAAAAHAHAHAHAHAHAHAA" :)))))))))

Bunları da Oku, Sorucam

2 Yorum

  • Reply krokiller 03.07.2008 at 01:28

    Bence Emre insanın kendine yakışanı giymesidir.

  • Reply ati 04.07.2008 at 00:41

    bence de :)

  • Yorum Yaz