Genel, Müzik

Draconian Belgeseli

30.05.2008

Ne belgesel olacak ulea! :)

Du bakiim belgeseli flashback'ler şeklinde çekelim :

Draconian diye bir müzik grubu var işte... Bunlar böyle gothic falan ucundan kıyısından... Bunların "Daylight Misery" diye bir parçası var çok güzel... 2008 albümleri çıkmış "Turning Season Within" hemen aldım orjinal torrent olarak :))) ... Daylight Misery güzel parça... Böyle nakarat kısmı falan çok melodik süper... Yeni albüm de idare eder be hacı... Albüm kapakları güzel oluo... Yeni albümdeki "When I Wake" şarkısını sevmedim... Yeni albüme adını veren "Seasons Apart" şarkısı da çok güzel... Full Discography indiriyorum... "Earthbound" güzel şarkıymış yeni albümden... Draconian'in a.q. sana bir şey olmasın :)

Bir de Saturnus diye bir grubun Full Albümlerini indiriyorum bakalım nasıl çıkacak? Pardon sipariş verdim E-Bay'den gelecek albümler indirmek nereden çıktı :))))

Ben Gothic çok sevmiyorum aslında. Daha doğrusu güzel gelio şarkılar da erken sıkılıyorum. "Daylight Misery" güzel parça hacı :D

PSP'de halen Fight Night Round 3 oynuyorum hastasıyım ve öyle kalmaya devam edeceğim :)

Darkseed Full albümleri gelmişti 2 hafta kadar önce ve adamlarda bir tek albümü beğenmedim onun dışında bütün albümler taş gibi. Nedir?... ha beğenmediğim albüm mü "Romantic Tales" isimli 98 çıkışlı albümleri. Diğerlerini mutlaka edinin derim :)






Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz