Genel, Kişisel, Oyun, Resim

Yarın Büyük Gün

26.04.2008

İşyerinden Gökhan arkadaşımız yarın sabah 09:00'da Best FM'de Levent Erim'in "Sucuklu Yumurta" programına eşlik edecek :) Gelecek hafta da beni götüreceğini söyledi Lerim sağolsun ama bakalım bu haftaki performansa göre kaçabilirim :D Bakalım ünlü dünyasının kapıları gelecek hafta açılabilir de belli olmaz :) Levent Erim'e bize bu fırsatı sunduğu için teşekkürü bir borç biliriz :)

malmisin.com'a yukarıya eşşek kadar link yaptım bakın artık :) bugün kullanıcı rekorunu bir kez daha kırdık darısı ebolax.org'un başına :) Miray arkadaşımız güzel video'lar gönderdi sağolsun çok komikler bakın mutlaka :)

"Selamlar ekmek arası salamlar" lafı üzerime yapıştı çıkmıyor :) Oysa ki bu zamanında Ati arkadaşımın lafıydı buradan da itiraf edeyim :) Ama bende daha güzel duruyor :D

 Ubuntu 8.04'e geçtim pek bir fark göremedim ama vardır elbet bir şeyleri :) Yalnız CD'den upgrade edeyim sonra gerekli update'leri çekerim dedim. İlla internete bağlanacam çekemiyorum dosyaları diye tutturdu. Ben de al sana karakan diyerek işyerinde internete bağlı upgrade'i yaptım. Görsel olarak pencerelere falan daha çok müdahale edebiliyorsunuz daha şık bir sistem olmuş ;) Ubuntu gerçekten Linux'ler arasında göze batanlardan biri. Son kullanıcı bile bazı şeyleri öğrenerek kullanabilir ama Linux kullanmanın zevki pro kullanımda diyorum ben :) Acronis TrueImage ile yedeğimi de almışım misler gibi hayırlı olsun :)

Yarın akşam trt-int'de yayınlanan Aynadan Yansıyanlar programına izleyici olarak katılıyorum :) Facebook'dan ilginç bir tesadüfle bu olaya katılma hakkı kazandım gelmek isteyenler olursa beni bulsun :)

PSP'de Fight Night Round 3'ü deliler gibi oynuyorum baya zevkli oyun :) Adamın yüzünde aynı bölgeye çok fazla vurursanız hakem araya giriyor "a.g.d. yeter!" diyor maçı ben kazanıyorum. Hızlı bir Evander Hollyfield yaptım kendime coştukça coşuyorum. Oyunda kariyer modunda tanınmış bir boksörün yaşadığı yılları oynuyorsunuz ve yükselmeye çalışıyorsunuz. Playstation 3'de falan süper oyunun grafikleri ama PSP'de de hiç fena olmamış.

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz