Müzik

Konserler coşsun artık :)

25.04.2008

Bir metal müzik hastası olarak ülkemizde yeteri kadar konser verilmediğinden yakınıyorum :) Ben İstanbul'a geldiğimden beri bi Anathema'ya gittim (o da bçk gibiydi) onun dışında bir şey gelmedi. Anathema zaten 2 ayda bir gelio Türkiye'ye :) Ayak yoluna çevirdiler mekanı :D

İzleyemediğime en çok üzüldüğüm grup gelecek olan ve son anda iptal olan Soilwork grubuydu. O konserde coşardım işte kimse beni tutamazdı :)

Bakalım haziran ayında Opeth ve Testament ile coşacaz inşallah. 20-21 Haziran'da Unirock festivalinde sahne alacak iki grup. Geçen MissEchoes iptal oldu falan dedi üzdü beni lakin biletler halen satılıyor bu nasıl iptal :) Arkadaşım çok çalışıo bu ara ondan diyorum görsem soracam hesabı da :D Konser günlerinden 20 haziran Cuma'ya denk geliyor bakalım nasıl yapacaz :)

Bir Metallica gelecek ama ona gidilmez diyorum ben beleş bilet bulmadıkça :) Aslında "Metallica'yı da gördük" demek için gidilir mi diyorum bir yandan da... gidip gidip geliyorum :) Şu anda da Unforgiven çalıo şansıma :) Gitsem mi? sanane lan! :D

"My Dying Bride - For You" şarkısını dinlemenizi istiyorum. Bende manyak etkiler bırakan bir şarkıdır. Aşka acı yönüyle bakar insanın içine işler :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz