Genel, Kişisel

En Genelinden Haberler :)

18.04.2008

Öncelikle Netbeans 6.1 RC2 çıkmış onu haber vereyim : http://download.netbeans.org/netbeans/6.1/rc/ (ulen bunda yine PHP desteğini kaldırmışlar çocuk oyuncağına çevirdi adamlar :)

Dün www.keyshowroom.com sitesinin bitmesi şerefine şirketimiz öğlen yemeğine götürdü sağolsun :) Ortaköy'de oldukça ciks bir mekana gittik ve yemek isimleri akılda tutulamayacak kadar uzundu :) İşte "kolu bacağı kesilmiş fesleğen sosuna yatırılıp tecavüz edilmiş tavuk sote rosto malinezetto" gibi isimleri vardı :) Ben yemeklerin tam adını okumaya üşendiğimden seçimi başkalarına bıraktım ve önüme bir köri soslu tavuk geldi. Nedenini bilemediğim bir sebeple chopstick getirmişlerdi ve ben çinliler gibi dadandım yemeğe onlarla :) Abicim ama o ne acıymış öyle! Yemeğin tadı çok güzeldi fakat sos çok acıydı. Hayır yanındaki biber acı olur ayıklarsın yemessin falan da sos acı olunca yapacak bir şey kalmıyor :) Ağzımın içinde bir ejderha dolaşıyormuşcasına yedin yemeği :) Yalnız yemeğin sonunda bir tatlı geldi ki kek içinde sıcak çukulata yeme yanında yat cinsinden harikaydı. Tatlıyı da chopsticklerle yedim zorunuza gitmesin :)

Dün Fenomen diye salak bir program seyrettim yok milletin saatini çalıştırdılar da kaşıkları hoplattılar da ne acaip programlar türemeye başladı ya :)

Bir de sabah öğrendim ki dün ki Çarkıfelek programı da dehşetler içinde geçmiş. Belki de programın en mal yarışmacıları yarışmış salak salak cevaplar vermişler :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz