Genel, Kişisel

Neler oluyor hayatta…

05.04.2008

Abicim hemen yeni olan bir olayı anlatayım. Çalışıyorum yerimde telefon geldi açtım sekreter diyor yabancı biri arıo senin adını söyledi. Allah allah dedim ne alaka kaonuşalım bakalım. Bağlandık abi Sun Microsystems'dan bir kadın. Onun da ingilizcesi çok sağlam değil (ondan anladım zaten konuştuklarını :) bana diyor bişeyler. Konuyu tam anlayamadım Sun programları ile ilgili bir şeyler sordu gelecek planlarımı sordu falan. Diyorum Sun'da çalışma ile ilgili mi yoksa Sun Partner Program'a katılmıştım onunla ilgili mi salak salak konuştum kadınla. Sonunda o da dayanamadı ben sizi Türk birisine tekrar aratayım dedi. Eywallah gülüm (Eywallah my rose) dedim konu kapandı.

Ubuntu maşallah sapasağlam gidiyor. Acronis TrueImage programı ile de yedeğimi alıyorum çillop gibi işler (vurun tahtaya). Adamlar hakkaten güzel sistem yapmışlar visual studio ve adobe ailesi olmasa windows gerekmeyecek walla. (Yok lan çalışmıo işte WINE'la falan!) Bu arada 20 gün sonra yeni ubuntu çıkıyormuş ama geçmem kardeşim ben yeniden kuracam falan kim uğraşır bununla?

Novel Linux 10 xgl'i birileri "Linux'un Windows Vista'yı geride bırakan özellikleri" diye koymuş bir yerlere. XGL ile yapılan bişeyler işte. Aha da bunu koymuş : http://video.google.com/videoplay?docid=-199899523054020719

C# 3.0'ı da bi inceleyip buraya aktarmak lazım.

Bunları da Oku, Sorucam

1 Yorum

  • Reply missechoes 08.04.2008 at 05:08

    e nie aramadin beni dostum :)

  • Yorum Yaz