Sinema

Jumper ve Hitman

23.03.2008

Efenim haftasonu azmettim ve Jumper ve Hitman filmlerini seyrettim :)

Jumper'i ilk olarak Krokiller biraderimin gönderdiği web sayfası linkinden görmüştüm. Alfred Bester isimli tanrısal yazarın 2 muhteşem romanından biri olan Kaplan Kaplan ile konu olarak çok benziyordu (aslında Kaplan Kaplan'la benzediği tek nokta ışılanma olayı ama daha önce işlenmedi kardeşim bu konu hemen onu hatırlatıyor :)... Neyse efenim işte filmde bir herif var ve ışınlanabiliyor ve zamanla bu olayı yapabilen tek kişi olmadığını ve düşmanları olduğunu farkediyor ve olaylar gelişiyor... Yani konusunu gayet güzel işlemiş bir film lakin konusu öyle Allah Allah dedirtecek bir konu değil. Filmin özel efektlerini ben çok sevdim. Özellikle ışınlanma sahneleri gayet başarılı yapılmış böyle etrafın etkilenmesi falan çılgın olmuş :) Böyle bir filmdi işte... :)

Hitman derseniz konusu biraz karışık olarak hazırlanmış bir film. Bir konuşmayı kaçırsanız "neler oluyor olm burada" diyorsunuz bu yüzden ara sıra geriye sararak konuşmaları tekrar okudum :) Bence gayet balon olan bir konuyu karizmatik göstermek için karıştırmışlar :) Film güzel bir aksiyon filmi olmuş. Uzun zamandır karizması bu kadar iyi bir ana karakter görmemiştim. Adam gayet oyundaki gibi yürüyor oyundaki gibi davrarnıyordu helal olsun :) Bu arada bilmeyenler için Hitman bir oyun filmi. Ben zamanında bir tek Hitman 3'ü oynamıştım ve deli zor gelmişti oyun bana. İşte mekana aşçıyı öldürüp onun kıyafetiyle giriyorsun sessizce adamını öldürüyorsun falan ölme eşşeğim ölme :)

Filmler böyle filmlerdi tam bahsettiğim gibi. Ben "Uykusuz" dergisini okumaya geçiyorum siz kendinize iyi bakın :)

Ayrıca blog'umun yukarısında yer alan resimleri dönüşümlü hale getirdim göremeyenler Ctrl + F5 yapsınlar :) Bir sürü resim yaptım herşey sizler için :D

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz