Oyun

PSP coşsun artık :)

21.03.2008

PSP'nin durgun bir dönemine girdik yaauw God Of War çıktı ama kısa sürdü hemen bitti :) "Final Fantasy VII Crisis Core" nasılmış bakacaz o da çıktı lakin bundan sonra uzun bir süre sağlam oyun yok. Lego Indiana Jones haziran gibi çıkacak onu da beklemekteyim :) 2008'in sonunda açılıyor gibi görünüyor piyasa. SNK Classics, Samurai Shodown, Dragon's Lair, Last Ninja,.... gibin kral oyunlar piyasaya çıkacak biz de atlayacağız üstlerine :)

PSP 2 gibi bir olay olmaması ilginç geldi bana. Sony bir sürpriz yapmaz inşallah da şimdilik açıklama 2 yok slim & light var ki yapı olarak bir yenilik getirmediği için 2 anlamına gelmez ;)

Bu arada ATI kardeşim GP2X almış baya da sevmiş. Beni tanıyanlar PSP mi yoksa GP2X mi alsam diye kastığımı bilirler :) GP2X biraz daha ucuz olsaydı olabilirdi ama o paraya PSP almamak salaklık oluyor :) Yalnız GP2X'in içinde linux olmasını USB portu olmasını falan ayrı seviyorum tabii. Alete tak istediğin external cihazı çalıştırsın (Wireless, Keyboard vs...) Laptop aldım 200 YTL daha koyup o da ilginçtir herbişeyi yapıo laptop ve küçük ve GP2X'den daha hızlı :) Linux de kurdum ulen güzel oldu be :)

Bunları da Oku, Sorucam

Yorum Yok

Yorum Yaz